Lois bukser hos Helt Dilla

Lois bukser er alltid vært et ikonisk klesmerke kjent for sine gode passformer med trendy og komfortable materialer. Lois sine bukser har vært en favoritt blant moteentusiaster over hele verden i mange år, og Lois bukser vil fortsette å være en favoritt. Lois bukser fortsetter å imponere med sin kvalitet og stil. I denne bloggartikkelen tar vi en dypere dykk inn i Lois bukser.

Hvorfor velge Lois bukse:


  1. Kvalitet: Lois bukser er kjent for sitt fokus på kvalitet, med bruk av premium denim og andre materialer.
  2. Komfort: De tilbyr en unik kombinasjon av stil og komfort, noe som gjør dem ideelle for både hverdagsbruk og mer formelle anledninger.
  3. Design: Merket er alltid i forkant med mote, og tilbyr et bredt spekter av stiler og snitt som passer enhver smak.
  4. Lenger: Lois bukser er laget i flere lenger fra lengde 28 til lengde 34 slik at de fleste kan finne seg en perfekt lengde.
Lois Raval

Lois raval

Lois Raval bukser er en perfekt blanding av tradisjonell og moderne passform og stil. Denne modellen er spesielt kjent for sin sleng, som gir en flatterende silhuett og gir en følelse av lenger ben. Lois Raval buksen har et medium høyt liv, noe som gir en komfortabel passform samtidig som den fremhever figuren.

Er det ulike farger for Lois Raval?

Lois Raval kommer i flere farger. Lois Raval lages i den klassiske jeansfargen, men kommer også i ulike farger til de ulike sesongene. Lois bukse i blå er den mest populære fargen i tillegg til jeans. Lois Raval kommer også i andre farger og vasker slik at du kan velge den som best passer din stil.

Hvordan kan jeg style Lois Raval bukser for en hverdagslook?

Kombiner Lois Raval med en enkel t-skjorte og sneakers for en avslappet, men stilig look. Buksen er også perfekt å bruke på jobb til noen fine bluser og topper. For en mer formell anledning, prøv å style buksen med en blazer og høye hæler. Dette er en bukse du vil ha som favoritt til hverdagsgarderoben. 

Lois bukse

Lois Malena

Når det kommer til jeans, er det få passformer som forener klassisk eleganse med moderne komfort som Lois Malena. Denne signaturen modellen fra Lois Jeans har etablert seg som en favoritt.


Lois Malena er designet med tanke på den moderne kvinnen, og tilbyr en unik blanding av stil og funksjonalitet. Med et høyt liv, rett passform og korte ben tilbyr Malena en flatterende og trendy silhuett som passer til alle kroppstyper.


  1. Høyt Liv: Det høye livet på Malena er ikke bare trendy, men det gir også en komfortabel og støttende passform. 

  2. Rett Passform: Den rette passformen gir en trendy og kul look som er både moderne og tidløst. Det er en allsidig stil som kan kles opp eller ned, avhengig av anledningen.

  3. Kvalitetsmaterialer: Som med alle Lois Jeans, er Malena laget av premium materialer, noe som sikrer både holdbarhet og komfort.

Bukser fra Lois

Andre bloggartikler om Lois bukser