Lois størrelser

Lois størrelser

Å velge riktig størrelse på jeans kan ofte være en utfordring. Lois bukser, med sitt brede utvalg av modeller og stiler, forstår viktigheten av å finne den perfekte passformen. I denne artikkelen vil vi utforske hvordan du kan velge riktig størrelse for Lois, med fokus på livvidde og beinlengde.Størrelser i Lois bukserLivvidde i Lois:


  • Variabel størrelse: Størrelsen rundt livet varierer avhengig av modellen og materialene på jeansen. Det betyr at du ikke kan basere ditt valg ene og alene på en fast størrelse. Se beskrivelsen på hvert produkt for mer informasjon.
  • Tilpasning basert på stretch: Hvis Lois jeansen har stretch, anbefales det å gå ned en størrelse fra det du normalt bruker. Gå opp en størrelse hvis jeansen har mindre stretch og gå ned hvis den har mye stretch.

Beinlengde i Lois:


  • Smale bukser som Celia: For smale bukser er beinlengden ofte kortere enn for slengbukser, men her kan du velge mellom ulike benlengder for at du skal finne en du liker. På de smale buksene anbefaler vi at du velger din normale lengde i vår- og sommersesong og en lengre lengde i høst- og vintersesong. En lengde 34 i Celia tilsvarer en lengde 32. 
  • Slengbukser som Raval: Raval er blant de mest ikoniske modellene fra Lois - en jeans med medium-høy midje og en smal passform over hofter og lår, mens fra kneet og ned går buksen ut i sleng. Denne buksen er normal i benlengde. Det vil si 34 lengde tilsvarer en 34 lengde. 


Ytterligere tips og råd


  • Prøv flere størrelser og modeller: Det kan være lurt å prøve flere størrelser og modeller for å finne den som passer best til din kroppsform.
  • Kontakt oss for personlig veiledning: Hvis du er usikker på hvilken størrelse du skal velge, nøl ikke med å kontakte oss for personlig veiledning og råd.

Kontaktinformasjon

E-post: kunde@heltdilla.no

Lois Raval
Lois Malena-F

Vil du lese mer om Lois bukser vi har på Helt Dilla?