Line of Oslo til hverdag og fest

I den travle hverdagen er det ingenting som slår følelsen av å se bra ut, uten at det går på bekostning av komforten. Line of Oslo har forstått dette, og gir oss kolleksjoner som kombinerer det praktiske med det stilige - for alle kvinner og enhver anledning.


Enten du foretrekker en avslappet stil med en kjole Line of Oslo, eller de mer trendy antrekkene finner du alltid noe hos Line of Oslo. La oss dykke ned i hvordan Line of Oslo har klær til både hverdags og fest med noen nøkkelplagg fra Line of Oslo.

På Kontoret


For en dag på kontoret kombinerer Line of Oslo jobbklær med komfort og profesjonalitet. Forestill deg en lett, pustende kjole eller blazer som ståler selvsikkerhet under et møte, eller en elegant bluse som både ser bra ut og føles bra på.


Kolleksjonen til Line of Oslo anerkjenner behovet for å se presentabel ut, men også viktigheten av å føle seg avslappet og komfortabel gjennom hele arbeidsdagen.


Vårt brede utvalg av basisplagg fra Line of Oslo inneholder alt fra elegante skjørt og kjoler til sofistikerte blazere og enkle, men stilfulle skjorter og bluser. Ideelle for kontorbruk, og gir deg muligheten til å mikse og matche for å finne din unike sti.

Til ferien

Når det er tid for å koble av på ferie, er Line of Oslo's strandklare alternativer ideelle. Lett og luftig, men likevel vakkert å se på og behagelig på. Deres kjoler og skjørt gjør overgangen fra strand til en strandbar sømløs. Deres løstsittende kjoler reflekterer de avslappende dagene med deres uanstrengte stil, perfekt for en lang lunsj i skyggen eller en vandring langs promenaden.


For en morgenkaffe på terrassen, kan du bare kaste på deg kjolene og et par sandaler. Enkelhet og komfort har aldri sett så elegant ut.


 Tilbehør som enkle sandaler vil komplementere looken, og forsterke den avslappede følelsen.

Til festen

Når dagen sakte glir inn i kvelden, og det er tid for en festlig kveld med venner, kan du velge de lekre kjolen fra Line of Oslo. Enten det er en intim middag med venner, en sosial sammenkomst, eller en livlig kveld ute, sørger Line of Oslo for at du alltid vil se bra ut. Feiringen starter ikke ved ankomst; den begynner med følelsen av å være flott kledd. Med Line of Oslo er du ikke bare klar for festen – du bringer den med deg.


 Med enkle justeringer, som å bytte ut sandalene med et par elegante hæler, tilføye litt smykker, eller å slenge på en pen jakke, blir de daglige plaggene transformert til festens midtpunkt.