Hvordan style by timo kjoler

Er du på utkikk etter måter å style din by timo kjole på? La oss komme med noen tips til deg. ByTiMo tilbyr et fantastisk utvalg av kjoler som enkelt kan transformere hverdagsantrekket ditt til festlige begivenheter. Når det gjelder å style kjoler for ulike anledninger som 
bryllupkonfirmasjonersommerfester, og til og med for jobb, er nøkkelen å finne riktig balanse mellom komfort, stil, og formalitet. Her er en veiledning som kan hjelpe deg å velge og style dine korte og lange kjoler på best mulig måte.

bytimo kjoler

Hverdagsantrekk med byTiMo – Enkelt og Stilig


For en hverdag på jobb full av oppgaver og møter, er nøkkelen å ha komfortable klær kombinert med stil. Det vi liker så godt med by timo er at de tilbyr et spekter av allsidige kjoler som fungerer like godt for kontoret som for en helg med venner.


By timo har lekre hverdagskjoler i lett bomull, cord og viskose som er et must-have stykke i enhver garderobe. Style kjolene med noen trendy sneakers for en uformell look, eller med noen boots. Legg til en stor, strikket cardigan eller genser for en avslappet look. Skal du videre på festligheter etter jobb så har du med en by timo kjole antrekket som passer både til jobb og fest. Styling av kjoler til sommerfesten


Sommerfester kan både ha en pyntet tilnærming, men også avslappet. Sommerfest betyr fokus på lekne farger og mønstre. En lett og luftig kjole i bomull, viskose eller lin er ideell for å holde deg kjølig og behagelig.


Ta med deg noen store solbriller, noen glitrende smykker fra Caroline Svedbom, og en stor veske så gir du antrekket et sommerlig preg. Sandaler komplementerer en avslappet sommerlook perfekt og sørger for komfort gjennom hele dagen og kvelden. Ta med deg en varm genser som du kan ta over kjolen når det blir kjørligere ute.ByTiMo for spesielle anledninger – Eleganse i hver detalj


Enten det er en kjole til bryllup, konfirmasjon, en middag, eller en sommerfest, har byTiMo fantastiske alternativer som vil sørge for at du skiller deg ut. Skal du i et bryllup eller i en konfirmasjon kan materialvalg i kjolene som silke, chiffon, eller sateng skape en luksuriøs følelse. Disse kjolene fremhever femininitet og eleganse, fra utsøkte blomsterprint i chiffong til delikat ensfarget sateng.


Velg en av byTiMo's elegante lange kjoler for å fange oppmerksomheten i rommet. Høye hæler er et klassisk valg som forlenger bena og komplementerer den lange kjolen. Velg en komfortabel høyde slik at du kan nyte festlighetene uten ubehag. Kombiner med minimalistiske smykker fra Caroline Svedbom eller Enamel for å fullføre looken.


Ved å følge disse tipsene kan du enkelt style korte og lange kjoler for enhver anledning, fra de mest formelle til mer avslappede sammenkomster, og til og med for arbeidsplassen.