Hvordan bruke Maison Berger?

Vi får ofte spørsmål om hvordan man bruker Maison Berger lampen sin. Enten du skal bruke din Maison Berger lampe for første gang eller om du vil friske opp hvordan du bruker den er denne artikkelen for deg! 


Vi vil guide deg gjennom prosessen og forklare hvordan du fyller og tenner den, og gi deg tips om hvordan du kan vedlikeholde den for å sikre at den fortsetter å spre glede og god duft i hjemmet ditt. 

Steg 1:


 1. Begynn med å fylle Maison Berger lampen til omtrent 2/3 av dens kapasitet ved hjelp av den medfølgende trakten. Det er viktig å ikke fylle lampen mer enn dette, da oljen i lampen trenger tilstrekkelig med luftplass for å kunne fungere optimalt.
 2. Pass på å håndtere oljen forsiktig og unngå søl. Når lampen er fylt, fjern trakten og sikre at ingen olje har rent på utsiden av lampen.
steg en i Maison berger

Steg 2:


 1. Hvis det er første gang du bruker lampen, sett veken forsiktig inn i lampen.
 2. Plasser det tette lokket på lampen. Dette lokket sikrer at veken forblir på plass, trekker opp oljen og beskytter den samtidig.
 3. La veken trekke opp oljen i omtrent 20 minutter før du tenner den for første gang. Dette trinnet er viktig for å sikre at veken er fullstendig mettet med olje, noe som er nødvendig for optimal bruk.
steg 2 i maison berger

Steg 3:


 1. Etter at veken har trukket tilstrekkelig, fjern det tette lokket.
 2. Tenn veken med en lighter eller fyrstikk. Vær oppmerksom på at flammen kan bli høy, så det er viktig å ikke ha brennbare materialer over lampen.
 3. La flammen brenne i ca. 2 minutter. Denne prosessen hjelper til med å varme opp brenneren og forbereder lampen for duftspredning.
steg 3 i maison berger

Steg 4:


 1. Etter 2 minutters brenning, blås forsiktig ut flammen.
 2. Plasser nå det åpne lokket på lampen. Dette lokket er designet for å beskytte brenneren og samtidig tillate duften å spre seg i rommet.

steg 4 i maison berger

Steg 5:


 1. La lampen spre sin duft i 20-30 minutter, avhengig av størrelsen på rommet og hvor intens du ønsker at duften skal være.
 2. Når du ønsker å stoppe duftspredningen, sett først på det tette lokket for å stoppe prosessen, og deretter det åpne lokket for å beskytte brenneren.

steg 5 i maison berger

Vil du se video av hvordan du bruker Maison Berger ?

Skal du bytte lukt på maison berger lampen?

Du kan fint bytte duft uten å gjøre noe spesielt. Når oljen er tom kan du fylle på med ny olje uten problem. Det kan sitte noe "gammel" duft i veken, men etter noen brenninger er denne borte. Eventuelt kan det anbefales å bruke "duften" Neutral" og brenner lampen med denne en gang, men det er ikke nødvendig.

💡 5 fakta om Maison Berger


 1. Effektiv bakteriebekjempelse: Med sin imponerende evne til å eliminere omtrent 70% av bakteriene i luften, tilbyr den et mer hygienisk og friskere miljø i ditt hjem.

 1. Muggreduserende egenskaper: Maison Berger fjerner opptil 80% av muggsporer i luften. Dette gjør den til et utmerket valg for å opprettholde et sunnere inneklima.

 1. Pollenrensing for allergikere: Er du plaget av pollenallergier? Maison Berger lampen er din allierte i kampen mot pollen, og fjerner så mye som 70% av pollen fra luften.

 1. Nøytraliserer matlukt: Lampen er også effektiv i å eliminere matlukter, og sikrer at ditt hjem beholder en frisk og innbydende atmosfære.

 1. Eksklusive og rene Dufter: Hver duft for Maison Berger lampen er et resultat av omfattende forskning og utvikling, og tar omtrent 9 måneder å fremstille. Disse duftene er faktisk renere enn mange parfymer som brukes på kroppen.