Bytimo sin tilnærming til mote

ByTiMo er gjennom årene blitt et populært norsk merke som har blitt på kjendiser verden over. Stilen til byTiMo er inspirert av vintage fashion med fokus på detaljer og skredderteknikk og er spesielt kjent for sine vakre kjoler i herlig blomsterprint. Velg blant kjoler, skjørt, bluser, topper, gensere og mer fra byTiMo på heltdilla.no

bytimo og tine mollatt

Tine Mollatts og byTiMo sin motevisjon


Tilbake i 2004 lanserte Tine Mollatt byTiMo, drevet av en visjon om å tilby klær av høy kvalitet som skal skape en historie når man bærer plagget. Visjonen om kvalitet og bevissthet når man bærer en byTiMo kjole eller bluse har vært grunnsteinen i byTiMo.

"Jeg designer med mitt hjerte og min sjel. Jeg skaper for den nye romantikeren, kvinnen som står opp for det hun tror på, som vil ha noe mer enn bare et stykke klær. Hun bryr seg om prosessen bak, hun verner om våre verdier og tror" -Tine Mollatt

Kilde: Tine Mollatt fra https://bytimo.com/about

tine mollatt fra bytimo

ByTimo sitt fokus på bærekraft

ByTiMo skiller seg ut i bransjen for sin forpliktelse til bærekraftige og etiske praksiser. Ved å ta vare på alle i forsyningskjeden og implementere ulike bærekraftinitiativer, sikrer byTiMo at mote ikke bare handler om å se bra ut, men også om å gjøre godt for miljøet. 

ByTiMos forpliktelse til bærekraftig mote strekker seg til materialene og produksjonsprosessene. Ved å jobbe med etisk innhentet ull og 100 % FSC-sertifisert bærekraftig viskose, sikrer merket at dets innvirkning på miljøet minimeres. Videre understreker resirkuleringen av fargevann i stoffproduksjon byTiMos engasjement for å bevare naturressurser.


Vil du lese mer om viktigheten av bytiMo sine forskjellige sertifiseringer, kan du lese mer i artikkel deres om miljøsertifiseringer

bærekraft fra bytimo

byTiMo Vintage mote

Stilene hos byTiMo er sterkt inspirert av vintage mote, tekstiler og silhuetter, nøye utformet for detaljer. Unikheten til byTiMo sine kolleksjoner ligger i Tine Mollatt sin unike skapelse av farger og trykk, noe som sikrer en eksklusiv og utsøkt finish.


ByTiMo inspirert av vintageklær og antikke gjenstander slik som et mønster i en porselensvase og flotte tepper. Dette kombinert med kvalitet, klassiske snitt og rene linjer, vil du være sikker på at din byTiMo kjole vil holde seg tidløs år etter år.


Legg til store øredobber fra Caroline Svedbom eller andre tilbehør i gull eller sølv og du er klar for en fin middag eller drink ute på byen. Tar du på deg noen pensko fra Steve Madden setter du prikker over i'en. 

bytimo kjole

Bytimo kjole for alle anledninger

byTiMo tilbyr med sine unike og ulike kolleksjonene en blanding av stil, bærekraft og kvalitet, som appellerer til en rekke anledninger, behov og passformer. Hver kolleksjon reflekterer Tine Mollatts visjon om å skape plagg som ikke bare er vakre å se på, men også bærer en dypere mening og verdi.



Festklær fra ByTiMo


byTiMo's Party-kolleksjon er designet for å gi en følelse av glamour og eleganse, perfekt for spesielle anledninger og festlige hendelser. Kolleksjonen er kjennetegnet av utsøkte stoffer, glitrende detaljer, og sofistikerte snitt. Farger, glans og mønstre er nøye utvalgt for å skape iøynefallende antrekk som sikrer at du føler deg vell når du bærer en byTiMo kjole. ByTiMo skaper også vakre kjoler til bryllupsgjesten som er skapt som en hyllest til kjærligheten. Denne kolleksjonen fokuserer på utsøkt håndverk, delikate stoffer og romantiske silhuetter. 



Hverdagskjoler fra byTiMo


Hverdags-kolleksjonen fra byTiMo er utviklet med tanke på komfort og stil, egnet for de daglige behov. Denne kolleksjonen kombinerer funksjonalitet med estetikk, og tilbyr en rekke plagg som er både praktiske og vakre. Fra avslappede kjoler til stilige topper og komfortable bluser, er hvert plagg laget for å tilby fleksibilitet og bevegelsesfrihet.


 Materialene i alle plagg er nøye utvalgt for deres kvalitet og holdbarhet, og sikrer at plaggene ikke bare ser bra ut, men også tåler hverdagens utfordringer. 



bytimo festkjole
bytimo kjole rosa
bytimo kjole blå