Basisplagg til garderoben


Bygg den ultimate basisgarderoben med Helt Dilla.


Å skape en funksjonell og stilig basisgarderobe er en kunstform. En velutstyrt basisgarderobe lar deg lett kle deg for enhver situasjon, og er grunnlaget hvor du kan legge til spesifikke stiluttrykk og personlige smaker. La oss utforske nøkkelplaggene som utgjør grunnsteinene i en velbalansert garderobe og hvorfor disse er essensielle.

Riktig fargevalg er nøkkelen 💡


Hvilke farger bør du ha i basisgarderoben?

Fargene som blått, svart, hvit, grått og beige er fine farger å bygge din garderoben rundt. Består basisgarderoben din av disse fargene er du sikret å finne noe til enhver anledning.

Sorte dressbukser


Sorte dressbukser er bestevenn i enhver garderobe. De svarte dressbuksene passer til både formelle og uformelle anledninger og kan kombineres med nesten alt fra en enkel t-skjorte til ullgensere eller en stilig blazer. Velg en passform som komplementerer din kroppsform for å maksimere komfort og stil.

clara long

Ensfargede t-skjorter av god kvalitet

En ensfarget t-skjorte i hvitt, blått, beige eller sort er en stift i basisgarderoben. Invester i t-skjorter laget av holdbare materialer som beholder formen og kvaliteten etter flere vask. 

Den klassiske skjorten


En tidløs skjorte er grunnleggende i enhver garderobe. Fra enkle hvite til fargerike eller stripete varianter, finnes det en skjorte for hvert behov. En godt tilpasset skjorte kan transformere ditt utseende fra hverdagslig til formell, og detaljer som en større krage eller en oversized passform kan gi et moderne preg.

skjorte

En strikkegenser må alle ha


En strikkegenser i enten lett eller tykk kvalitet er perfekt for både formelle og uformelle anledninger. I tillegg er det perfekt å ha i sommergarderoben da vi oftest trenger noe varmt på kjølige sommerkvelder. Materialer som ull eller kashmir er holdbare og gir et sofistikert uttrykk. Ikke vær redd for å eksperimentere med farger for å friske opp antrekket.

rosa genser

Allsidige jeans


Velg jeans som passer din kroppstype og smak. Jeans er et av de mest fleksible plaggene i en garderobe med uendelige kombinasjonsmuligheter.

lois bukse

Tidløse solbriller


Solbriller er ikke bare praktiske, men også en stilsetter. En klassisk design i svart eller brunt vil komplementere enhver look og legge til det lille ekstra i din stil.

solbrille otra