Trendy høstjakker

Høsten er en fantastisk tid på året  – bladene begynner å falle, vakre farger i naturen og vi kan endelig pakke oss inn i våre favorittjakker igjen. Lurer du på hva som er trendy denne høsten når det kommer til jakker, har du kommet til rett sted. Vi har samlet de mest trendy høstjakkene for å hjelpe deg med å holde deg varm og stilig denne sesongen.

Se alle høstjakkene her

Klassisk kåpe

I verden av trender som kommer og går er det noen høstjakker som forblir klassiske og tidløse. En slik tidløs høstjakke er den klassiske kåpen. Høstkåpen er den perfekte jakke for enhver anledning – enten du trenger jakke til fest eller hverdag.

svart høstkåpe

Pufferjakke

Pufferjakken har vært på motetoppen i flere sesonger, og den holder seg fortsatt sterkt. Denne høsten ser vi imidlertid en enda mer sporty tilnærming med fargerike pufferjakker som gir en morsom og frisk vibe. 

 

Høstjakker hos Helt Dilla

Så der har du det – de hotteste høsttrendene for jakker denne høsten. Uansett om du foretrekker en oversized jakke, en klassisk trenchcoat, eller en sporty pufferjakke, er det viktigste at du føler deg komfortabel i det du har på deg. Høsten er en tid for å utforske nye stiler, så ikke vær redd for å prøve noe nytt og unikt. Gled deg til en sesong med fantastisk mote og koselige høstdager!